Welkom bij Total Freedive

Total Freedive is een freedive school in Dahab, Egypte.

Total Freedive heeft het complete aanbod op het gebied van freediven: Voor Introducties, AIDA Freedive Cursussen op alle niveau's, Training - en Fun Freediving & Onderwater Fotografie. Total Freedive is er voor de complete beginner tot op de serieuze freedive atleet. Met een flexibel aanbod, dat zo goed mogelijk op jouw wensen wordt afgestemd. Trainingen zijn individueel of in kleine groep, alles is mogelijk. Vanuit een benadering welke is:

PROFESSIONEEL
PERSOONLIJK
vanuit PASSIE


Total Freedive is opgericht door Wendy Timmermans, zilveren medaillewinnaar WK 2011, Nederlands Recordhoudster en AIDA Instructor Trainer. Met tien jaar ervaring als instructeur en een grote passie voor freediven, ben je bij Total Freedive op het juiste adres om deze geweldige sport te ontdekken!NIEUWS & EVENEMENTEN


Nieuw! Dagtrip naar Ras Mohamed

Ras Mohamed National Park is een van de allermooiste plekken in de Rode Zee om voor plezier te freediven. Prachtige koraal muren met swim throughs, schildpadden, roggen, barracuda's, grote scholen vis, je komt het er allemaal tegen. Bekijk de video hierover voor een indruk. Voor meer informatie voor dagtrips naar Ras Mohamed, neem contact met ons op!

Freedive Competities 2017

Sinds 2012 organiseert Total Freedive competities in Dahab, Egypt.
In 2015 zijn we een nieuw partnerschap aangegaan en vinden onze competities plaats onder de naam RedC cup! Alle competities duren drie dagen; eerste en laatste dag in Blue Hole voor diepte en op dag twee statisch. We hebben drie competities op de planning staan voor 2017:


• 23-25 mei
• 8-10 augustus
• 24-26 oktober


redccup (11K) Neem contact op met Total Freedive voor moor informatie of kijk op our facebook RedCcup page!